Rezumatul unei veri scurte si capricioase

      A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog, ocupatiile cotidiene acumulandu-se serios fata de sezoanele precedente. A fost un sezon cu ploi din abundenta care au facut ca iesirile pe Oltul din apropierea orasului Ramnicu Valcea, sa fie cu atat mai putine, inundatiile, tulburarea excesiva a apelor si-a spus cuvantul

Inundatie pe Olanesti Inundatie pe Olanesti

  In putinul timp ramas am facut cateva iesiri la clean, pe Valea Oltului, in zone absolut superbe care te relaxeaza si iti dau forta sa mergi mai departe prin agitatia zilnica.

    Prietenul Adi a spus prezent inevitabil chemarii, ca de obicei

 Capturi nu au fost dar clenii au tinut neaparat sa nu ne lase sa plecam fara sa ii salutam asa ca au iesit cativa la poze urmand a fi eliberati.


Odata cu linistirea apelor, am facut si cateva iesiri la clonc pe Olt, somnii raspunzand in unele zile cand foarte bine, cand deloc. Totusi am avut partide bune, somnii nefiind foarte mari dar destui incat sa ma faca sa sper ca vor reusi sa reziste si pe viitor braconierilor. Partidele nu au fost lungi, am vazut si somni mari pe sonar…. si care produc sperante ,,umede”
Ca de obicei au fost prinsi si eliberati:

Cei mai mari 2 prinsi sunt dansii, care s-au intors inapoi pentru a oferi un drill pe cinste:

Si al doilea….

   Toamna a venit dar de acum pentru mine pescuitul o sa ia o pauza, fiica mea nascandu-se de curand si aducandu-ne o bucurie imensa…. poate singura care ma putea desparti de pescuit de bunavoie. Stiucile au scapat de mine anul asta, promit ca la anul am sa ma rezbun pe ele !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: