Braconaj pe lacul Vidra

Astazi va prezint un exemplu de braconaj intr-o zona extraordinar de frumoasa de pescuit, turism, ski. Este vorba de lacul Vidra unde se braconeaza la fel de salbatic ca in multe alte zone alte judetului si nu numai. Daca AGVPS/ANPA nu isi fac absolut deloc treaba pe Olt si alte locuri pe care le detin, se pare ca nici pe lacul Vidra situatia nu este cu nimic diferita, in afara de faptul ca acesta este detinut de Romsilva, o alta entitate fara nici un sens. Mai jos va prezint niste poze cu peisajele de pe lacul Vidra cat si plase scoase de pe acest lac.

Arderea plaselor Arderea plaselor

      Si aici plase de 700 de metri scoase si arse: :

Aici avem pestele scos din aceste plase, se pare ca nu erau bagate de mult.

Este pacat ca se braconeaza chiar si in aceste lacuri montane cu plase monofilament si curent. Inca o data apelez la voi, cand vedeti astfel de acte de braconaj, sunati la 112!

Si aici este un exemplu de pastrav prins de un pescar, in acest caz pastrav prins de pescarul cunoscut ca “Imparatu” :), un pastrav superb care din pacate este din ce in ce mai rar.

regele1 regele1

Acordati o sansa copiilor si nepotilor vostri de a pescui si in viitor. Cu cat mai multi cu atat mai bine. Va rog scrieti o sesizare asupra braconajului care se petrece in judetul Valcea catre.

cabinet@vl.politiaromana.ro

ijj-valcea@rdslink.ro

Este valabil si pentru pescarii din alte judete, adresele de contact pentru fiecare judet in parte se pot gasi foarte usor pe internet.

Si aici un filmulet interesant cu un pastrav urias:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: