Comunitate pescari spinning

   Salutare prieteni pescari,

       Am in plan crearea unei noi comunitati de pescari, iubitori ai naturii si al pescuitului rapitorilor la spinning. Cum mi-a venit ideea? Pai in principiu cu totii cunoastem atmosfera de pe majoritatea forumurilor de pescuit, cacealma, informatii reale putine, certuri, clinciuri, bazar de vanzari total necontrolat, platforme invechite etc.

  Ce as vrea de la acest forum: 

 • o comunitate cu cat mai multi pescari de calitate
 • promovarea pescuitului legal si moral, in special promovarea pescuitului catch and release cu cat mai multe articole, poze, filmari in acest sens.
 • oameni care pot sfatui pe cei incepatori, fara raspunsuri mistocare, seci etc
 • discutii civilizate, stiu ca intre pescari sunt diverse probleme, certuri, polite mai vechi… acestea nu vor fi acceptate a fi facute publice pe acest forum.

Ce intentii am privitor la structura forumului:

 • o arie speciala creata pentru cei care fac voblere, lansete si in general accesorii si echipamente destinate pescuitului (barci, cutite etc, ) . Aceasta arie va avea albume foto in care cei care fac astfel de lucruri le pot promova si vinde (evident in mod gratuit).
 • userii vor primi calificative si rating atat pentru calitatea postarilor, cat si a vanzarilor.
 • clonele (userii cu conturi multiple) nu vor fi acceptate, un sistem special va fi implementat pe aceasta categorie.
 • pentru fiecare specie de rapitor (clean, pastrav, salau, stiuca, somn, biban – prins exclusiv la spinning) va fi facut un concurs, astfel incat cei care la prind specimene (pe ape salbatice) si posteaza poze cu pestele masurat + filmare eliberare, la sfarsitul anului pe o data pe care o vom stabili de comun acord, vor intra intr-un concurs cu premii (speram din ce in ce mai consistente). Aici sper in ajutorul celor care au canale de facebook dedicate fiecarei specii si care deja organizeaza astfel de concursuri cu succes. Eu voi participa in sponsorizarea acestor tipuri de concursuri pe cat imi este posibil.
 • o categorie anti-braconaj cu poze ale plaselor scoase, eventual filmari ale braconierilor, nu e mare lucru dar macar facem public ceva in acest sens

  Vor mai fi si alte lucruri implementate pe parcurs si la care o sa ma gandesc dar o sa existe si un topic cu sugestii de acest gen.

  Ce as avea nevoie:

 •      iubitori ai pescuitului, pescari activi, pescari adepti ai pescuitului sportiv si legal, oameni cu idei si viziune care sa posteze pe diverse teme cu sfaturi, povestiri ale partidelor, ale nalucilor, echipamentului folosit. Bineinteles ca fiecare tine la locul lui in care pescuieste, si asta pe buna dreptate in aceste vremuri, astfel ca divulgarea locurilor nu se va face decat de cei care chiar doresc lucrul asta.
 • fiecare pescar inregistrat sa invite la randul lui alti prieteni pescari.

   Eu voi acoperi partea tehnica si financiara in crearea unei astfel de comunitati. Astept mesajele voastre pentru ca singur imi este imposibil sa realizez acest lucru.

21 thoughts on “Comunitate pescari spinning

 1. daca nu este cu balacareala, mistouri si cafturi virtuale………….nu prezinta interes :)))))
  fara clone?!! fara indivizi cu personalitati multiple, fara frustratii de serviciu?!!!!
  fi serios, deja cunosc cel putin trei persoane care saliveaza numai la gandul ca se mai deschide inca un forum pe care il pot invada
  in rest………………dai drumul si te’om ajuta cum putem fiecare,
  hai, sa fie intr-un ceas bun, doamne ajuta!

  1. Stiu asta si am vazut, treaba e ca nu voi tolera asa ceva, prefer mai putini dar calitativi, sau cel putin care nu au ca singur scop balacareala pe forumuri ca job secundar. E mult de munca si de durata, o sa fac tot ce este posibil

 2. Claudiu ,daca pot sa ajut o sa ajut. Nu fac promisiuni ca nu se stie daca depinde de mine intotdeauna sa pot ajuta.Sau daca intotdeauna pot ! Insa eu imi doresc un forum DOAR de spinning si cu bun simt ! Chiar daca nu eliberez 100% pestii care-i prind ,sper sa ma pot incadra 🙂
  Cred ca ar fi important ca logarea sa se faca doar cu numele real .Asta poate fi o sugestie ,deci iau ca atare.In spatele anonimatului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: