Despre mine

Salutare prieteni pescari,

Sunt Claudiu, pescar inca de cand eram copil, virus cu care am fost infectat de tatal meu, caruia ii multumesc. Este un hobby extraordinar si nu stiu ce as face fara el. In primii ani am pescuit exclusiv la stationar dar in ultimii 5 ani m-am axat catre pescuitul la spinning cu artificiale si pescuitul somnului la clonc. Din 2013 am luat contact si cu metoda de pescuit la somn cu cloncul, o metoda care m-a prins iremediabil.  Pescuiesc in mare parte pe Olt dar si pe lacuri de munte ca Bradisor si Vidra. Zona in care pescuiesc eu este una extraordinara, in mare parte datorata privelistii si mai putin faunei locale si a densitatii de peste, aceasta scazand vizibil din an in an datorita braconajului salbatic care se petrece in zona judetului Valcea, lucru pe care o sa il detaliez in timp cu exemple concrete.

Nu sunt vreun expert pescar, nu am capturi notabile, pentru mine pescuitul se rezuma mai mult la iesitul in natura si il vad strict ca pe un hobby relaxant decat ca pe o competitie in genul ,, cine prinde mai mult etc.”

Pentru a reusi sa ai capturi, in primul rand trebuie sa iesi la pescuit … aici timpul este inamicul majoritatii pescarilor.

   Am sa prezint pe acest site echipamentele folosite, povestile partidelor si de ce nu cateva trucuri folosite de mine.
Speciile vizate sunt: Somn, Stiuca, Salau, Avat si mai rar Pastrav si Clean.

   Mai jos aveti pagina mea de facebook precum si canalul YouTube unde voi pune filmari despre pescuit, capturi, echipamente si cel mai important: eliberarea pestilor (pescuit catch&release), un lucru pe care as vrea sa il promovez tuturor, datorita populatiei de peste aflata intr-o scadere drastica an de an, lucru observat de toti pescarii dar chiar si de ,,prinzatorii de peste” – a se citi: braconieri si pescarii care duc TOT acasa.

  Pentru a fi anuntat despre noile filmulete postate pe YouTube va rog sa dati Subscribe canalului


Alt somn eliberat pentru a creste si a oferi un drill de senzatie pe viitor

 

Eliberare somn pe Olt, prins la clonc

Pescuit salau pe Olt si eliberat pe un lac din oras, lac in care salaul aproape a disparut datorita unor deversari din trecut

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: